ВХОД В ДНЕВНИКА

НАЧАЛО  I  ЗА НАС  I  КЛУБ

КАК_РАБОТИ  I  ПРЕЗЕНТАЦИЯ I  КАК_ДА_КУПЯ 

ФОТО_СЪВЕТИ  I  ОТПЕЧАТАЙ  I  КОНСУЛТИРАЙ_СЕ


Клуб на мама и татко

Този клуб е за родителите, които избират електронния бебешки дневник за помощник през първата година на детето. Ползването на дневника е свързано с много теми: растеж, ранно детско развитие, кърмене и хранене, отзивчиви грижи, профилактични прегледи, често срещани родителски притеснения. Намерението ни е да свържем с тези теми и специалните ни клубни предложения. Надяваме се по този начин да сме от още по-голяма полза през първата година на вашето дете. 

Вие купувате дневник, но ние се грижим да получите повече. Купете дневника от www.shop.namama.bg и ползвайте многократно своята 20% отстъпка за продукти Miniland!

 

Клубно предложение от Miniland – 20% за всички абонати

Развълнувани сме да споделим с вас първия партньор, които избрахме заради общата ни мисия – грижа за бебето и неговото развитие. Това са хората от "Бебе бутик 9+", вносител на марката Miniland, чиито продукти са в помощ на развитието на децата от раждането до 14-годишна възраст. 

Всеки, направил покупка на абонамент за дневника,  ще получи по имейл код за 20% отстъпка на всички Miniland продукти. Кодът може да се изполва до края на м. юни в "Бебе бутик 9+" в София или в онлайн магазина – www.9plus.bg

Продуктите за бебета Miniland Baby са иновативни, високотехнологични и безопасни уреди и аксесоари за хранене, хигиена и ежедневна грижа.

Образователните играчки Miniland Educational развиват различни умения на децата – фина моторика, креативност, логическо мислене.

Компанията-производител, Miniland Group е създадена в Испания през 1962 г. Сертифицирана е с ISO 9001, което гарантира високото качество на продуктите.


Вход     Купи абонамент

Facebook Instagram

© 2023 REMEMBRAND

КОНТАКТ      OБЩИ УСЛОВИЯ      ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ